Restart Dieet

the man diet

The man diet

Gezond & verantwoord leren afslanken

strakker mooier gezonder bewuster leven

Restart is niet zomaar een dieet. it’s a new way of life!

Leer met voeding omgaan en breng je lichaam in balans. Dit op een 100% natuurlijke manier en met steun van een Restart coach.

Met Restart leer je wat goed is voor je eigen lichaam en hoe je je bereikte doel kan behouden en tegelijkertijd toch kan genieten van lekker eten en een glaasje!

Wat is Restart en wat doet het?

Restart your life. you only live once!

Restart is een voedingsplan dat bestaat uit 3 fases. Eerst moet het lichaam tot rust komen en gereset worden. Dit gebeurt dmv een energetische ampul die je lichaam terug in balans brengt op gebied van emo-eten, honger en vetverbranding en dit in combinatie met gezonde voeding en coaching. De 2de fase is een zoektocht. Dit is voor iedereen anders en het doel is hier ontdekken welke voedingswaren niet geliefd zijn door jouw lichaam. De 3de fase is leren hoe je kan genieten van al het lekkers in de wereld en terwijl compenseren om je gewicht en lichaam in balans te houden.

Wat doet Restart?

Restart zorgt ervoor dat je lichaam terug in balans komt, je nee kan zeggen tegen de overbodige suikers, je leert omgaan met voeding om je gewicht te behouden, dat maag-en darmpproblemen wegblijven, geen opgeblazen gevoel meer. en natuurlijk ook het verlies van talrijke kilo’s.

Dit wordt door de coach ook opgevolgd op een medische weegschaal om te controleren dat je geen spieren verliest, maar wel vetten.

Mannen zijn natuurlijk verschillend van vrouwen en daarom wordt het schema ook lichtelijk aangepast. Mannen maken veel testosteron aan en dit hormoon bevordert de opbouw van spieren. Dit zorgt ervoor dat je als man makkelijker spieren opbouwt en sneller energie verbranden. Als man mag je dan tijdens je voedingsplan iets meer vetten en koolhydraten eten.

Dames in menopauze

Afvallen in de overgang en menopauze is een behoorlijke opgave. Dit komt omdat er tijdens de overgang tal van veranderingen plaatsvinden in je lichaam. Over het algemeen wordt afvallen door deze veranderingen bemoeilijkt of in ieder geval niet vergemakkelijkt. Met restart ga je deze veranderingen kunnen verminderen.

Als jonge mama, draait heel je leven rond je baby. Met het gevolg dat je jezelf vergeet. Maar het is belangrijk om hier een gulden middenweg te vinden, zodanig dat je lichaam terug in balans geraakt en je je goed voelt in je lichaam. Adore your baby, adore your body!

Ga je sporten met als doel om af te vallen of wil je gewoon spieren kweken, je moet altijd goed inplannen wanneer je eet. Bovendien is het belangrijk om de juiste voedingsmiddelen te kiezen en om niet met een lege maag te gaan sporten.
Wanneer ga je sporten, wanneer eet je, wat eet je? Iedereen sport graag op zijn eigen tijdstip. Met Restart gaat afslanken en sporten hand in hand.

Als vegetariër eet je geen vis of vlees. Je eet vaak verse groenten en leeft doorgaans bewust en gezond. Toch is deze levensstijl geen garantie om aan de hormonale schommelingen, vochtophopingen en gewichtstoename te ontsnappen.

Restart ontwikkelde dan ook een specifieke begeleiding voor veggies die afslanken, ontgiften en vocht verliezen op een gezonde en verantwoorde manier op lange termijn mogelijk maakt

Als dame zijn we toch steeds bezig met ons lichaam en looks en willen we er op ons best voorkomen. En liefst op een zo natuurlijke manier mogelijk. Restart zal ervoor zorgen dat je gaat afslanken op de juiste plaatsen rond buik en billen en dat je leert je gewicht te behouden.

Ontgiften Stabiliseren Gewicht behouden

Tijdens deze eerste fase worden koolhydraten beperkt, waardoor de klant plaatselijk zal afslanken en dit vooral rond de buik, dijen en billen.

In deze periode zal vooral de nadruk worden gelegd op het eten van groenten, een aantal soorten fruit en de inname van proteïnen in de vorm van vis, gevogelte of vlees.

Dit maakt dat de klant al snel enkele kilo’s zal verliezen.
De strikte eerste fase kan aangepast worden naargelang het aantal kilo’s dat de klant wil of moet verliezen. Deze periode kan daarom 12 – 24 – 36 of 48 dagen duren.

In deze fase zal men stilaan andere koolhydraten eten – soort per soort – en ontdekken waar de gevoeligheden liggen om zo terug te kunnen stabiliseren.
Op deze manier krijgt men individueel de juiste kennis om te bepalen wat het beste is voor zijn of haar lichaam.
Bedoeling is om nadien perfect te weten wat er moet gedaan worden om het ideale gewicht te behouden.
Deze methode kan dus gebruikt worden door klanten die zowel een miniem of omvangrijk gewichtsverlies tot doel hebben.

We willen natuurlijk afslanken. maar we willen vooral ons gewicht behouden! Door de ontgifting en stabilisatie hebben we ons lichaam tot rust gebracht en hebben we ontdekt wat goed en slecht voor ons eigen lichaam is. Maar genieten van al dat lekkers moet ook kunnen. Daarom leren we nu wat we moeten doen na een culinair weekendje en hoe we moeten compenseren na overdaad, zodanig we ons gewicht mooi kunnen stabiel houden.

Genieten en toch ons gewicht behouden!

Onze Restart coaches!

Wij streven altijd naar de beste service!

Top Restart coaches

Onze bekwame Restart coaches zijn er voor jou! Zij zullen je alle nodige informatie en tools verschaffen om je een goede start te geven. Nadien volgen de wekelijkse opmetingen met medische weegschaal. Tips en tricks zijn hun niet vreemd en zullen je helpen om het gewenste resultaat te behalen. Aarzel niet om je vragen te stellen en zij zullen je het gepaste antwoord verschaffen. Kijk bij verkooppunten voor een coach in jouw buurt!

Wij hebben voor onze Restart klanten een selectie gemaakt van onze top Restart coaches! Coaches met ervaring die je gaan begeleiden deels online. De wekelijkse life metingen worden 3 wekelijks en de online gesprekken zijn wekelijks. Ideaal indien de afstand voor jou wat verder ligt en je tijd beperkt is. Kijk bij online coaches voor een coach in jouw buurt.

Restart coach in de bloemetjes

We laten 2018 achter ons en gaan 2019 met volle moed in.
Meer en meer gaan we toch wel beseffen dat ons lichaam en geest samenwerken en het nodig is om gezonder en beter te gaan eten.
En we weten het allemaal wel maar doen of kunnen het niet. Een Restartcoach is daar dan de perfecte oplossing. Een coach die het perfecte plan heeft voor jou, die je bijstaat op de moeilijke momenten en je looft op de goede momenten. Iemand die jou terug laat stralen en je op de juiste weg zet en zover krijgt dat je alles aankan. Een Restartcoach!
Elk jaar zet ik dan ook met heel veel plezier en fierheid de coach in de bloemetjes die het meeste Restartklanten gelukkig heeft gemaakt met immense resultaten. En dit jaar is het de 2de keer op rij dat ik Pascale en Kelly van Styling Corner mag feliciteren.
Zij halen verbluffende resultaten. -10 kg, -20 kg, -30 kg is geen uitzondering maar dagelijkse kost. De klant staat bij Styling Corner centraal en ze geven zich meer dan 100% om de allerbeste resultaten te behalen met groot succes als gevolg.
Je kan Pascale en Kelly vinden in Tessenderlo. Alle info kan je vinden op
http://www.stylingcorner.be

Wij hebben voor onze Restart klanten een selectie gemaakt van onze top Restart coaches! Coaches met ervaring die je gaan begeleiden deels online. 3 wekelijks heb je een plaatselijke afspraak bij je coach en de online gesprekken zijn wekelijks. Ideaal indien de afstand voor jou wat verder ligt en je tijd beperkt is.

Regio Antwerpen- Vlaams Brabant

Bezielster en verdeelster van het Restart voedingsprogramma. Mensen helpen en coachen is haar passie. Restart staat niet alleen voor afslanken maar vooral je eigen lichaam leren kennen en leren hoe je je ideale gewicht kan behouden. We gaan niet voor 100% resultaat maar voor 200%.

Regio​ West-Vlaanderen

Een gepassioneerde coach die zich volledig zal inzetten om haar klanten het maximale resultaat te laten behalen. Valerie zal steeds mee helpen zoeken naar de juiste oplossing voor jouw probleem. Je bent bij haar in goede handen en resultaat verzekerd.

+32 (0)51 69 48 08

Kempen-Limburg

Vicky is een zeer gedreven en toegewijde Restart coach die reeds grote resultaten heeft geboekt, waaronder ook het begeleiden van Barbara Dex. Zij kijkt er ook zeer goed op toe dat het resultaat nadien ook blijvend is. Sinds 2 jaar heeft ze haar eigen zaak opgericht met veel succes!

Divine Nails & Body

Turnhoutsebaan 245 bus 1 & 2

Oost-Vlaanderen

Ilse is een echte zakenvrouw. En gedreven in het aanbieden van de beste oplossingen zowel in afslanken als beauty. Goede resultaten zijn haar dan ook niet vreemd. Streng maar rechtvaardig streeft ze samen met jou naar het beste resultaat.

Ilse D esthetiek

+32(0)485 10 43 13

Voor & na Sandra

Een mooi Restart verhaal van Sandra Thoen:

Eindelijk resultaat na zoveel mislukte pogingen!!

Ik ben nooit echt slank geweest. Ik had een uitgesproken peermodel. Een c-cup en een normale taille met daaronder spijtig genoeg een dikke poep en forse billen. Toffe verhouding om op zoek te gaan naar kledij die mooi past. Dus telkens opnieuw frustraties in het pashokje.

Vanalles heb ik geprobeerd. Infraligne, weight watchers, allerlei pakkingen en crèmes voor de cellulites. Nooit kon ik het lang volhouden. De drang naar zoet nam altijd de bovenhand. Altijd opnieuw tegen mezelf zeggen, morgen begin ik er wel aan. Maar dan de volgende ochtend was mijn voornemen weeral verdwenen. Ik probeerde af en toe wat te joggen, een schuchtere poging om af te vallen aan de billen.
Ik voelde mij niet goed in mijn vel maar toch was het karakter om er dan gewoon iets aan te doen niet aanwezig.

Door aanhoudende rugproblemen mocht ik op aanraden van de specialist uiteindelijk zelfs niet meer lopen en dat beetje beweging viel dan ook nog weg, zo kwamen er nog meer kilo’s bij want de koeken bleven vlot binnengaan.

Tot ik dit jaar in mei toevallig Marleen van Body in Style leerde kennen op een communiefeest in onze familie. Zij had een afslankstudio en was er van overtuigd dat ze mijn poep/billenprobleem kon oplossen.

Met een klein hartje heb ik onmiddellijk de dag erna een afspraak gemaakt om meer informatie te bekomen over het Restart voedingsplan van Marleen.

En dan een paar dagen later was het D-day. Eerst op de weegschaal voor het pijnlijke verdict: 76,1 kg en metabolische leeftijd 52 jaar. Ik ben 39 jaar. Dat was effe verschieten!

Het was duidelijk dat er iets moest gebeuren.
Ik ben op 9 juni dus begonnen met het restart dieet. Ik had best wel wat schrik van fase 1 waarin ik weinig koolhydraten mocht eten. Maar deze “moeilijke” fase is achteraf bekeken vrij goed en zelfs vlot verlopen en duurt maar 3 weken. Ondertussen zijn we 3 maanden verder en ben ik 13 kg kwijt en heb ik een metabolische leeftijd van 28jaar. Ik zondig nu toch wel af en toe maar met mate en kan altijd controle houden over mijn gewicht.
Volgende centimeters ben ik kwijt:

Taille -10,50
Navel -17
Onder navel -27
Heupen -19
Bil -11,50
Knie -7
Arm – 3,50
.

Nooit gedacht dat een nieuwe broek passen -die bovendien onmiddellijk overal goed zit- zo’n zalig gevoel kon geven. Iedereen die mij kent, zegt dat ik straal en er bangelijk goed uitzie. Super toch!

Ik kan het restart dieet echt aan iedereen aanraden. Het is een nieuwe, gezonde manier van eten en leven. Dit resultaat geef ik écht niet meer af!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *